No audio.

Discussion in 'Web Call Server 4' started by Al Brill, Feb 14, 2015.

  1. Al Brill

    Al Brill New Member

    I've installed WCS 4. Registration works. The call is made and can be answered. But no audio. After responding initially, Support has now disappeared. Does this software work? Is it supported?
  2. Max

    Max Administrator Staff Member

    Did you receive our reply Feb 12?

    Yes, it works and it is supported.
    Unfortunately sometime support emails might be filtered on receiver side.
    Please check your spam filter. I guess you will find our reply there.
  3. Max

    Max Administrator Staff Member

    'No audio' issue mostly caused by firewall or port routing issues. You need to open all required ports.
    Please see Admin Guide section 1.1 WCS Core and section 1.2 WCS Manager where listed all default media and signaling ports.
    Make sure that these ports are opened and receive packets from Internet.
    Section 10.1 'Port routing check' provides some hints to make sure that ports are ready.
  4. Al Brill

    Al Brill New Member

    Support resolved my issues. I'm optimistic that WCS will be our WebRTC solution.
  5. Burak

    Burak New Member

    Hii
    the same problem,
    wcs3 install phone register, calling audio ok no problem,
    wcs4 install phone register calling but audio no
  6. Max

    Max Administrator Staff Member

    Hi
    Please create a bugreport:
    1. Set
    HTML:
    <push_log>true</push_log> 
    in the client flashphoner.xml
    2. Set
    Code:
    client_dump_level=2
    in the server flashphoner.properties
    3. Restart server
    Code:
    service webcallserver restart
    4. Reproduce your issue and disconnect client (close browser window).
    Then please zip 'logs' and 'conf' folders and send to logs@flashphoner.com.
    We will check.
  7. Max

    Max Administrator Staff Member

    Before the test, make sure tcpdump is installed and works properly.
    Code:
    yum install tcpdump
  8. Max

    Max Administrator Staff Member

    Burak,
    We have investigated the logs. We could not find a root cause by this logs.
    Is there way to check this SIP call with your SIP credentials? If so, please send two testing SIP accounts to the same address logs@flashphoner.com. We will try to reproduce it with your SIP server. Brief description of the call path would be helpful.
  9. Burak

    Burak New Member

    Hi Max,

    Today make test calls, and calling successful.
    I did not make any changes. make different carrier tests throughout the day, I will return again
    PC ---->> flashphoner ---> sip server ----> different carrier (PSTN test)
    thanks
  10. Burak

    Burak New Member

    Hi Max,

    A problem is that does not appear. based operator had a few problems,
    solved by making changes in config
    Continue testing

    thanks

Share This Page